Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

4 godziny temu, Nuke napisał:

Czyli przyznajesz,że dołożyłeś parę groszy dla bezpieczeństwa kupując dodatkowo czujnik poziomu wody? I kolejny gdyby pierwszy się zawiesił. A pieprzysz że nie warto....... I z alarmem czy monitoringiem jest tak samo.Kolega zmienia monitoring na nowszyy bo chce zwiększyć bezpieczeństwo,gdyby tak nie było to by tego nie robił,więc musi dokonać wyboru czy wystarczy mu zwykły to co miał tylko w nowym wydaniu czy jednak założyć już lepszy dokładając złotówek na bardziej rozbudowany system kamer

Nie dołożyłem parę groszy a kupiłem to co jest mi potrzebne aby zapewnić bezpieczeństwo systemu. Tyle i tylko tyle, nic więcej. Ty tej różnicy nie widzisz.  Piszę, że nie warto nadmiernie rozbudowywać systemów bezpieczeństwa bo niczemu to nie służy. Nigdzie nie napisałem, że nie warto się zabezpieczać - więc nie imputuj mi słów, które z mojej strony nie padły. Ty uważasz, że zawsze warto dołożyć parę groszy więcej i rozbudować system tam, gdzie jest to zbyteczne, bo uważasz, że im więcej wydasz tym jesteś bezpieczniejszy. A to jest bzdura. Najlepiej według Ciebie jakbym dokupił jeszcze STAM-2, kamerę z czujnikiem ruchu, podpisał z Tobą umowę, by człowiek 24h na dobę tego poziomu pilnował itd. Wtedy według Ciebie byłbym bezpieczny. Tylko nie na tym to polega. A niestety widzę notorycznie jak firmy naciągają ludzi na systemy, które są im zbędne i niepotrzebne i są tylko i wyłącznie gadżetami. A później dochodzi do tak kuriozalnych sytuacji jak wejście z alarmem i wyniesienie tego co najcenniejsze zanim patrol interwencyjny się pojawi. A przecież Wy nie ponosicie odpowiedzialności za taki fakt. Wole pieniądze przeznaczone na pozorne bezpieczeństwo wydać na porządne ubezpieczenie.  Wychodzi taniej.

VDR

VDR

Czyli przyznajesz,że dołożyłeś parę groszy dla bezpieczeństwa kupując dodatkowo czujnik poziomu wody? I kolejny gdyby pierwszy się zawiesił. A pieprzysz że nie warto....... I z alarmem czy monitoringiem jest tak samo.Kolega zmienia monitoring na nowszyy bo chce zwiększyć bezpieczeństwo,gdyby tak nie było to by tego nie robił,więc musi dokonać wyboru czy wystarczy mu zwykły to co miał tylko w nowym wydaniu czy jednak założyć już lepszy dokładając złotówek na bardziej rozbudowany system kamer

Nie dołożyłem parę groszy a kupiłem to co jest mi potrzebne aby zapewnić bezpieczeństwo systemu. Tyle i tylko tyle, nic więcej. Ty tej różnicy nie widzisz.  Pieprzę jak to ładnie ująłeś, że nie warto nadmiernie rozbudowywać systemów bezpieczeństwa bo niczemu to nie służy. Nigdzie nie napisałem, że nie warto się zabezpieczać - więc nie imputuj mi słów, które z mojej strony nie padły. Ty uważasz, że zawsze warto dołożyć parę groszy więcej i rozbudować system tam, gdzie jest to zbyteczne, bo uważasz, że im więcej wydasz tym jesteś bezpieczniejszy. A to jest bzdura. Najlepiej według Ciebie jakbym dokupił jeszcze STAM-2, kamerę z czujnikiem ruchu, podpisał z Tobą umowę, by człowiek 24h na dobę tego poziomu pilnował itd. Wtedy według Ciebie byłbym bezpieczny. Tylko nie na tym to polega. A niestety widzę notorycznie jak firmy naciągają ludzi na systemy, które są im zbędne i niepotrzebne i są tylko i wyłącznie gadżetami. A później dochodzi do tak kuriozalnych sytuacji jak wejście z alarmem i wyniesienie tego co najcenniejsze zanim patrol interwencyjny się pojawi. A przecież Wy nie ponosicie odpowiedzialności za taki fakt. Wole pieniądze przeznaczone na pozorne bezpieczeństwo wydać na porządne ubezpieczenie.  Wychodzi taniej.

VDR

VDR

Nie dołożyłem parę groszy a kupiłem to co jest mi potrzebne aby zapewnić bezpieczeństwo systemu. Tyle i tylko tyle, nic więcej. Ty tej różnicy nie widzisz. Ty uważasz, że zawsze warto dołożyć parę groszy więcej i rozbudować system tam, gdzie jest to zbyteczne, bo uważasz, że im więcej wydasz tym jesteś bezpieczniejszy. A to jest bzdura. Najlepiej według Ciebie jakbym dokupił jeszcze STAM-2, kamerę z czujnikiem ruchu, podpisał z Tobą umowę, by człowiek 24h na dobę tego poziomu pilnował itd. Wtedy według Ciebie byłbym bezpieczny. Tylko nie na tym to polega. A niestety widzę notorycznie jak firmy naciągają ludzi na systemy, które są im zbędne i niepotrzebne i są tylko i wyłącznie gadżetami. A później dochodzi do tak kuriozalnych sytuacji jak wejście z alarmem i wyniesienie tego co najcenniejsze zanim patrol interwencyjny się pojawi. A przecież Wy nie ponosicie odpowiedzialności za taki fakt. Wole pieniądze przeznaczone na pozorne bezpieczeństwo wydać na porządne ubezpieczenie.  Wychodzi taniej.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.