tilk74 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2019 (edytowane) Jeszcze trochę czasu minie zanim akwarium dojrzeje, dzięki temu jest czas na wybranie obsady z korali . Jeśli coś się ze sobą nie zgadza albo nie nadaje się do 96 l to byłbym wdzięczny za wszelkie uwagi . Myślę o takich miękkich : Briaverum hamrum Sarcophyton crasicaule Ricordea florida Sarcophyton sp.1 polipy zielone fluo Sympodium zielono niebieski Xenia pulsująca Oraz parę jak wyczytałem łatwych na początek LPS Euphylia glabrescenes Euphylia yaeyamaensis Tubipora musica Jak za wiele, to co wyrzucić lub co w zamian . Edytowane 22 Lutego 2019 przez tilk74 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rysio2000 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2019 wszystko dobrze. Z tymi Euphylliami to różnie bywa - ja ich nie uważam za łatwe. Chociaż to pewnie zależy od egzemplarza i od akwarium. Cytuj było 450 l. (180x50x50). jest 100 l. z panelem (80x50x35) - Setka ze śledzikiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tilk74 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2019 40 minut temu, rysio2000 napisał: wszystko dobrze. Z tymi Euphylliami to różnie bywa - ja ich nie uważam za łatwe. Chociaż to pewnie zależy od egzemplarza i od akwarium. A reszta ok?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach