Beti 26 Lutego 2019 27 minut temu, mikolajpoz napisał: Raz na jakiś czas podaje reef pearls do zbiornika, ale nigdy nie karmiłem bezpośrednio tego korala,np. krewetkami To zacznij z pipety ( ale nie krewetka z pipety)zobacz jak głoduje,ciągnie z wody co może Kup np phyto mix z Af Ca i Mg bym trochę podniosła
Beti 26 Lutego 2019 9 minut temu, mikolajpoz napisał: Raz na jakiś czas podaje reef pearls do zbiornika, ale nigdy nie karmiłem bezpośrednio tego korala,np. krewetkami To zacznij z pipety ( ale nie krewetka z pipety)zobacz jak głoduje,ciągnie z wody co może Kup np phyto mix z Af
Beti 26 Lutego 2019 7 minut temu, mikolajpoz napisał: Raz na jakiś czas podaje reef pearls do zbiornika, ale nigdy nie karmiłem bezpośrednio tego korala,np. krewetkami To zacznij z pipety ( ale nie krewetka z pipety)zobacz jak głoduje,ciągnie z wody co może
Beti 26 Lutego 2019 1 minutę temu, mikolajpoz napisał: Raz na jakiś czas podaje reef pearls do zbiornika, ale nigdy nie karmiłem bezpośrednio tego korala,np. krewetkami To zacznij z pipety,zobacz jak głoduje,ciągnie z wody co może