anx Zgłoś Napisano 27 Lutego 2019 Witam wszystkich! Czy ktoś z okolicy mógłby poratować moje akwarium lampą UV? Niestety śliczna loretka dostała kropek Już zupełnie nie wiem co robić. Jestem studentką i niestety teraz nie mam możliwości zakupić własnej lampy. Może być jakakolwiek, tylko oby działała. Bardzo proszę o pomoc, jeżeli tylko ktoś może. PS Nie wiedziałam, w którym dziale umieścić post, mam nadzieję, że we właściwym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marti701 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2019 Tarchomin pasuje? Mam JBL 11W.Mogę pożyczyć też pompę do niej.Jak coś to dzwoń 664-113-949Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Aktualnie AquaMedic Yasha. Wkrótce przesiadka na 40x40x30. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianpotocki Zgłoś Napisano 27 Lutego 2019 Ja mam 36W, zapraszam do Marek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kapsel1981 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2019 Jak coś Wilanow 36 lub 24 watów, jakaś pompkę musiałabyś zorganizować tylko jak coś dzwon 502233119 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach