Skocz do zawartości

Historia edycji

Nik@

Nik@

Jak już planowałem te przeprowadzkę, to poobserwowalam sobie rybki i starałam się wysondowac, co mogłoby im się spodobać.  W przypadku leucotaenia udało mi się trafić w jej gust :) żółtek też zajał taka kryjówkę, jaką dla niego przewidziałam, a dla reszty rybek porobiłam różne większe i mniejsze groty i już sobie same wybrały, co której pasuje.  Hepek na przyklad wybrał sobie taką szczeline pod pólką, w którą ledwie się wciska i jest ułożony poziomo. A myślałam, że wybierze coś innego. W sklepie wczesniej kilka razy widziałam, że one najczęściej się wciskają pod skały leżąc na boku, ale myślałam, że to z braku wygodniejszej kryjówki. 

Niestety mój hepcio rośnie i niedługo przestanie się tam mieścić. Trzeba vedzie coś dla niego innego wymyślić, jeśli sobie z innych dostępnych kryjowek czegoś nie wybierze.

Nik@

Nik@

Jak już planowałem te przeprowadzkę, to poobserwowalam sobie rybki i starałam się wysondowac, co mogłoby im się spodobać.  W przypadku leucotaenia udało mi się trafić w jej gust :) zolżółtek też zajał taka kryjówkę, jaką dla niego przewidziałam, a dla reszty rybek po robiłam różne większe i mniejsze groty i już sobie same wybrały, co której pasuje.  Hepek na przyklad wybrał sobie taką szczeline pod polką, w którą ledwie się wciska i jest ułożony poziomo. A myślałam, że wybierze coś innego. W sklepie wczesniej kilka razy widziałam, że one najczęściej się wciskają pod skały leżąc na boku, ale myślałam, że to z braku wygodniejszej kryjówki. 

Niestety mój hepcio rośnie i niedługo przestanie się tam mieścić. Trzeba vedzie coś dla niego innego wymyślić, jeśli sobie z innych dostępnych kryjowek czegoś nie wybierze.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.