Skocz do zawartości

Historia edycji

sith114

sith114

4 minuty temu, niwre37 napisał:

Test ICP jest po to żeby sprawdzić "zawartość" pierwiastków w wodzie ,tych złych i dobrych  ale to pewnie wiesz :) nie rozumiem wiec dlaczego sadzisz ze teraz taki test nie ma sensu ?

No poza wydaniem 100 zł czy ile to tam kosztuje i stwierdzeniem no3 i Po4 hugo, a nie dobre to co kolega stwierdzi. Nie mówiąc o tym ile poczeka na wyniki...
Już wolałbym znaleźć kolegę akwarystę bardziej doświadczonego co by machnął mi testy i potwierdził stan.

sith114

sith114

3 minuty temu, niwre37 napisał:

Test ICP jest po to żeby sprawdzić "zawartość" pierwiastków w wodzie ,tych złych i dobrych  ale to pewnie wiesz :) nie rozumiem wiec dlaczego sadzisz ze teraz taki test nie ma sensu ?

No poza wydaniem 100 zł czy ile to tam kosztuje i stwierdzeniem no3 i Po4 hugo, a nie dobre to co kolega stwierdzi. Nie mówiąc o tym ile poczeka na wyniki...
Już wolałbym znaleźć kolegę akwarystę bardziej doświadczonego co by machnął mi testy na jego miejscu i potwierdził stan.

sith114

sith114

Teraz, niwre37 napisał:

Już wolałbym znaleźć kolega akwarystę bardziej doświadczonego co by machnął mi testy na jego miejscu i potwierdził stan.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.