Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

Na elektrodzie to ja nie takie "kwiatki" jak powyższy czytałem :D :D Doczytaj  o UPS i pracy buforowej i standby use. Może coś dodatkowej wiedzy do tego dyplomu wniesiesz.
P.s Nic mi się nie grzeje. Do swojego mogę podłączyć nawet 4x 150Ah. Dalsza dyskusja nie ma sensu bo chyba piszesz o jakiś "domowych" UPSach z małym aku żelowymi wbudowanym w urządzenie.

P.s2 I jeszcze mały cytat odnośnie mojego urządzenia: Ładowarka akumulatorów z wyborem maksymalnego prądu ładowania (5A, 10A, 20A) - jeśli prąd 20A to dla Ciebie mało to powinieneś oddać dyplom ;) 

VDR

VDR

Na elektrodzie to ja nie takie "kwiatki" jak powyższy czytałem :D :D Doczytaj  o UPS i pracy buforowej i standby use. Może coś dodatkowej wiedzy do tego dyplomu wniesiesz.
P.s Nic mi się nie grzeje. Do swojego mogę podłączyć nawet 4x 150Ah. Dalsza dyskusja nie ma sensu bo chyba piszesz o jakiś "domowych" UPSach z małym aku żelowymi wbudowanym w urządzenie.

P.s2 I jeszcze mały cytat odnośnie mojego urządzenia: Ładowarka akumulatorów z wyborem maksymalnego prądu ładowania (5A, 10A, 20A) - jeśli prąd 20A to dla Ciebie mało to powinieneś oddać dylom ;) 

VDR

VDR

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.