Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

13 minut temu, plazmuczi napisał:

Na górze cytuje sam siebie. Czego nie rozumiesz ? Po co kolejny post ? Po co się unosisz ? Po co to w ogóle napisałeś ? Przecież jasno z tego wynika, że JAK KUPI VOLT Z AUKCJI TO BĘDZIE OK (masz w moim poście wyraźnie napisane, ze oferowany VOLT ma 10A), a jak kupi mały UPS na sinusie np.  ever pro 500 (bo pójdzie w oszczędności) który ma układ LM317 to dopuszczalny prąd jest 1-1,5A, dlatego wystarczy podłączyć równolegle ten prostownik 4A i mamy już prąd który spokojnie naładuje akumulator 90ah. Amen. 

Ja się unoszę ? :D :D Rozbawiony jestem wręcz Twoją spiną. Kto wyskoczył z misiami pysiami czy tam mistrzami i alfami i omegami ? :D :D Przeczytaj swój pierwszy post w którym tłumaczysz, ze UPSy mają za mały prąd ładowania. Nawet nie wspomniałeś o Everze w tym poście. Jeszcze może jakbyś się zająknął - a tak ? Stek bzdur bo piszesz o UPSach a nie o konkretnym modelu. Rozumiem, że już doczytałeś i teraz piszesz, że chodziło Ci o Evera w którym ktoś rozbierze obudowę i wymieni aku na większy ale sam piszesz, że zabrałeś głos bo ktoś zaproponował UPS z zewnętrznymi aku. Zdecyduj sie więc bo Ever PRO 500 to nie jest UPS do którego można dołączyć aku. Nie wiem w ogóle skąd Ci przyszedł pomysł. Nikt nie pisał o czymś takim.  Ale powiedz mi ignorancie jak do Evera podłączyć w prosty sposób prostownik nie niszcząc obudowy :D :D :D  Przeczytaj ten swój pierwszy post jeszcze raz o tej cykliczności i niskich prądach ładowania w UPSach. Za chwilę ludzie będą do tych VOLTów dokupować prostowniki za 69zl z Allegro :D :D :D  Dopiero jak Cię wyprostowałem to zacząłeś przebąkiwać, że Ci o Evera chodzi i wymyślasz jakieś karkołomne kombinacje do podpinania do niego prostownika. Ręce opadają.

Może niech nikt nie słucha Twoich rad tylko kupi sobie Volta, albo cos od Techtrona a nie ingeruje tracąc gwarancje w Every i narażając się jeszcze na porażenie prądem.

VDR

VDR

1 minutę temu, plazmuczi napisał:

Na górze cytuje sam siebie. Czego nie rozumiesz ? Po co kolejny post ? Po co się unosisz ? Po co to w ogóle napisałeś ? Przecież jasno z tego wynika, że JAK KUPI VOLT Z AUKCJI TO BĘDZIE OK (masz w moim poście wyraźnie napisane, ze oferowany VOLT ma 10A), a jak kupi mały UPS na sinusie np.  ever pro 500 (bo pójdzie w oszczędności) który ma układ LM317 to dopuszczalny prąd jest 1-1,5A, dlatego wystarczy podłączyć równolegle ten prostownik 4A i mamy już prąd który spokojnie naładuje akumulator 90ah. Amen. 

Ja się unoszę ? :D :D Rozbawiony jestem wręcz Twoją spiną. Kto wyskoczył z misiami pysiami ? :D :D Przeczytaj swój pierwszy post w którym tłumaczysz, ze UPSy mają za mały prąd ładowania. Nawet nie wspomniałeś o Everze w tym poście. Jeszcze może jakbyś się zająknął - a tak ? Stek bzdur bo piszesz o UPSach a nie o konkretnym modelu. Rozumiem, że już doczytałeś i teraz piszesz, że chodziło Ci o Evera w którym ktoś rozbierze obudowę i wymieni aku na większy ale sam piszesz, że zabrałeś głos bo ktoś zaproponował UPS z zewnętrznymi aku. Zdecyduj sie więc bo Ever PRO 500 to nie jest UPS do którego można dołączyć aku. Nie wiem w ogóle skąd Ci przyszedł pomysł. Nikt nie pisał o czymś takim.  Ale powiedz mi ignorancie jak do Evera podłączyć w prosty sposób prostownik nie niszcząc obudowy :D :D :D  Przeczytaj ten swój pierwszy post jeszcze raz o tej cykliczności i niskich prądach ładowania w UPSach. Za chwilę ludzie będą do tych VOLTów dokupować prostowniki za 69zl z Allegro :D :D :D  Dopiero jak Cię wyprostowałem to zacząłeś przebąkiwać, że Ci o Evera chodzi i wymyślasz jakieś karkołomne kombinacje do podpinania do niego prostownika. Ręce opadają.

Może niech nikt nie słucha Twoich rad tylko kupi sobie Volta, albo cos od Techtrona a nie ingeruje tracąc gwarancje w Every i narażając się jeszcze na porażenie prądem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.