lapsiak84 Zgłoś Napisano 11 Marca 2019 Witam. Powiedzcie proszę czy fitoplankton który leżał długo w lodówce (około pół roku) nadaje się do użytku. Jest to fito z mojej własnej hodowli którą ze względu na przeprowadzkę zakończyłem w okolicach września. Dodam tylko, że fito jest piękne zielone, gęściutkie i ma neutralny zapach. A raczej nie ma wogóle zapachu. Nie smierdzi. Czy mogę je lać do akwarium? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 11 Marca 2019 Pewnie, że możesz. Jak jest zielone znaczy, że żyje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lapsiak84 Zgłoś Napisano 11 Marca 2019 Pewnie, że możesz. Jak jest zielone znaczy, że żyje. Dzięki Dominika,No właśnie jest tak zielone, że jak naleję do szklanki do łyżeczki nie widzę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 11 Marca 2019 fito w lodówce spokojnie powinno przetrwać pół roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lapsiak84 Zgłoś Napisano 11 Marca 2019 fito w lodówce spokojnie powinno przetrwać pół roku DziękiNo to widocznie moje przetrwało Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach