kierowca Zgłoś Napisano 17 Marca 2019 Witam. Planuję montaż lampy uv a że sump zapchany na maxa i nie mam miejsca na dodatkową pompę, czy mogę zamontować lampę na wyjściu z filtra przepływowego w którym jest Matrix i inne media biologiczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NAP Zgłoś Napisano 17 Marca 2019 Jeżeli nie masz innego wyjścia, to...a czemu chcesz używać uv-ki? Cytuj Nadwiślańska Rafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kierowca Zgłoś Napisano 17 Marca 2019 Zauważyłem kilka białych kropek na pokolcu. Niby nie musi być zamontowana na stałe ale nie bardzo mi się uśmiech przemeblowanie sumpa gdy zajdzie taka potrzeba. Lepiej zrobić to raz a porządnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris88 Zgłoś Napisano 18 Marca 2019 Jak duże masz akwarium? Czy lampę już kupiłeś? Cytuj ch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kierowca Zgłoś Napisano 19 Marca 2019 akwarium 300 l w obiegu/ lampe juz kupilem 18 w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kierowca Zgłoś Napisano 23 Marca 2019 Czy zamontowanie lampy przed filtrami z filtracja biologiczna zaszkodzi bakteria tam żyjącym? Dodam że lampa nie będzie chodzić non stop myślę że po kilka godzin dziennie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 23 Marca 2019 Koli w oczy Twe naganne pismo [emoji14]Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kierowca Zgłoś Napisano 23 Marca 2019 Piszę z telefonu w pracy więc proszę o wybaczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@Pawel Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2019 W dniu 23.03.2019 o 20:43, fresz33 napisał: Koli w oczy Twe naganne pismo Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Teraz już wiem dlaczego zielonym zostałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach