Skocz do zawartości

Historia edycji

pdz

pdz

Od tygodnia siedzą błazny , sprawdzałem dzisiaj parametry przed podmianą i NO2 , NO3 , PO4 są na 0 , NH3 mooooooże 0.25 ale to takie naciągane , bardziej na < 0.25.

Czy to zamknięty cykl azotowy ale dojrzewanie będzie ?

Mechanicznie poczyściłem szczoteczką skałę z zieleni i jest czysto, nie wraca.

Dzisiaj pierwsza podmiana.

Sarco coraz bardziej polipuje po klejeniu , Capnella wygląda bardzo ładnie, kupiłem 3 skałki z Zoasami i jedna jest bardzo ładna, druga średnia a trzecia taka sobie, czy one się rozrosną ?

pdz

pdz

Od tygodnia siedzą błazny , sprawdzałem dzisiaj parametry przed odmianą i NO2 , NO3 , PO4 są na 0 , NH3 mooooooże 0.25 ale to takie naciągane , bardziej na < 0.25.

Sarco coraz bardziej polipuje po klejeniu , Capnella wygląda bardzo ładnie, kupiłem 3 skałki z Zoasami i jedna jest bardzo ładna, druga średnia a trzecia taka sobie, czy one się rozrosną ?

pdz

pdz

Od tygodnia siedzą błazny , sprawdzałem dzisiaj parametry przed odmianą i NO2 , NO3 , PO4 są na 0 , NH3 mooooooże 0.25 ale to takie naciągane , bardziej na < 0.25.

pdz

pdz

Od tygodnia siedzą błazny , sprawdzałem parametry przed odmianą i NO2 , NO3 , PO4 są na 0 , NH3 mooooooże 0.25 ale to takie naciągane , bardziej na < 0.25.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.