Skocz do zawartości

Historia edycji

Nik@

Nik@

Cirrhilabrus ani doktorrk nie zakopuja się w piachu. Idą spać w skały. 

Chrysus śpi w piachu i tylko raz udało mi się ten moment wyczaic, kiedy się zakopuje. A wlasciwie tylko widziałam przez ułamek sekundy żółta smuge i mała chmurę dymu w miejscu, gdzie się zakopal.  Rano przed zapaleniem światła jedynie widzę czasem kawałek żółtego ciałka wystajacegogo spod piachu, z unoszący się nad nim cieniutkim kokonem śluzu.  

Cirrhilabrus cyanopleura często widzę rano, jak siedzi zwiniety w kłębek pod koralowcem.   Cirrhilabrus exquisitus do dziś nie wiem, gdzie śpi.  Znika czasem dłuższą chwilę po zgaszeniu światła i rano pojawia się nie wiadomo skad

Nik@

Nik@

Cirrhilabrus ani doktorrk nie zakopuja się w piachu. Idą spać w skały. 

Chrysus śpi w piachu i tylko raz udało mi się ten moment wyczaic, kiedy się zakopuje. A wlasciwie tylko widziałam przez ułamek sekundy żółta smuge i mała chmurę dymu w miejscu, gdzie się zakopal.  Rano przed zapaleniem światła jedynie widzę czasem kawałek żółtego ciałka wystajacegogo spod piachu, z unoszący się nad nim cieniutkim kokonem śluzu.  

Cirrhilabrus cyanopleura też często widzę rano, jak siedzi zwiniety w kłębek pod koralowcem.   Cirrhilabrus exquisitus do dziś nie wiem, gdzie śpi.  Znika czasem dłuższą chwilę po zgaszeniu światła i rano pojawia się nie wiadomo skad

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.