Skocz do zawartości

Historia edycji

Rezus

Rezus

Żałoba trwa ale nie poddaje się. Zamówiłem kilka zwierząt i specyfikow i jadę dalej. Zamówiłem kolejnego borsuka ale teraz valpinusa, małego hepatusa 3-4cm, jakiegoś kraba , krewetke wundermani i kolejna czyszcząca która wioze właśnie do domu. Reszta zakupów erybka. Zamówiłem też duza butle smierdzacuch microbe lift, testy których mi brakowało i uwaga @@Beti i kh plus[emoji6] choć moje jak na razie trzyma się ma 7. Cyjano, dino i zielony glon dalej atakuja. Gonia i reszta w dobrej kondycji. Na razie 2tyg bez podmian. Natężenie światła zmniejszone i skrócone działanie t5. Parametry które mogę zmierzyć na dziś są dobre. Kh i ph bez zmian. No 3-3, po4-0. Nie chciało mi się wierzyć że ciągle po4 nie wykrywanie salifwrtem więc sprawdziłem wodę z mrozonki i zamknelo skale od razu Takze test ok

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Rezus

Rezus

Żałoba trwa ale nie poddaje się. Zamówiłem kilka zwierząt i specyfikow i jadę dalej. Zamówiłem kolejnego borsuka ale teraz valpinusa, małego hepatusa 3-4cm, jakiegoś kraba , krewetke wundermani i kolejna czyszcząca która wioze właśnie do domu. Reszta zakupów erybka. Zamówiłem też duza butle smierdzacuch microbe lift, testy których mi brakowało i uwaga @@beti kh plus[emoji6] choć moje jak na razie trzyma się ma 7. Cyjano, dino i zielony glon dalej atakuja. Gonia i reszta w dobrej formie. Na razie 2tyg bez podmian. Natężenie światła zmniejszone i skrócone działanie t5. Parametry które mogę zmierzyć na dziś są dobre. Kh i ph bez zmian. No 3-3, po4-0. Nie chciało mi się wierzyć że ciągle po4 nie wykrywanie salifwrtem więc sprawdziłem wodę z mrozonki i zamknelo skale od razu Takze test ok

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.