Skocz do zawartości

Historia edycji

Rezus

Rezus

17 godzin temu, @Beti napisał:

@Rezus

widzisz calustlera już w lepszej kondycji

Tak, ma się całkiem dobrze.

Masz młody zbiornik glony,cyjano,dino,wszystko przyszło i odejdzie,czas,cierpliwość,kontrola raz w tyg testow i tyle

Cyano chyba w lekkim odwrocie. Glon wlosowaty wyskoczył Ale myślę że borsuk z hepciem jeszcze dziś załatwi sprawę. 

ps.nigdy nie kupuj ryb w sklepie zaraz po dostawie,

Ciężko określić czy ryby są po dostawie czy nie. Valpinusy sa znowu w erybce z miesiąc A hepatusy sa cały czas. Najbliższy sklep z morszczyzma jest prawie 100km ode mnie A ceny w nim zabijaja.zresztą wyboru za dużego nie ma dlatego bawię się w kuriera z erybki.

@@Beti mam takie pytanie. Czy jak dziś przyjdzie hepcio to włączyć lampe uv od razu?  

Chce też dołożyć trochę suchej skały która mam do zbiornika żeby zrobić kilka nowych kryjowek bo nie za dużo tego u mnie. Krece ja w ro od wczoraj 

Rezus

Rezus

@Rezus

widzisz calustlera już w lepszej kondycji

Tak, ma się całkiem dobrze.

Masz młody zbiornik glony,cyjano,dino,wszystko przyszło i odejdzie,czas,cierpliwość,kontrola raz w tyg testow i tyle

Cyano chyba w lekkim odwrocie. Glon wlosowaty wyskoczył Ale myślę że borsuk z hepciem jeszcze dziś załatwi sprawę. 

ps.nigdy nie kupuj ryb w sklepie zaraz po dostawie,

Ciężko określić czy ryby są po dostawie czy nie. Valpinusy sa znowu w erybce z miesiąc A hepatusy sa cały czas. Najbliższy sklep z morszczyzma jest prawie 100km ode mnie A ceny w nim zabijaja.zresztą wyboru za dużego nie ma dlatego bawię się w kuriera z erybki.

@@Beti mam takie pytanie. Czy jak dziś przyjdzie hepcio to włączyć lampe uv od razu?  

Chce też dołożyć trochę suchej skały która mam do zbiornika żeby zrobić kilka nowych kryjowek bo nie za dużo tego u mnie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.