Gość Paragon Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2019 4 godziny temu, Krzysiek K. napisał: Leszek zmienił tak jak ta niebieska linia spoko dzięki za wyjaśnienie nie zaczaiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dla syna Zgłoś Napisano 10 Lipca 2019 To ja teraz mam łamigłówkę. Zbiornik na płyny dedykowane od AT trzykomorowe na poziomie 0. Pompa dozująca AT1+ z dostawką trzykanałową AT2 na poziomie 1 i wylot do zbiornika węży na poziomie 2 (szczyt w okolicach korony) wysokość ok 1,4m. W wężach cofa się płyn na tyle że po upływie doby nie da się skalibrowac kanału. Kalibracja przechodzi dopiero za drugim/trzecim razem. Dozuje mało ok 3ml na dobę. Próba szczelności wyszła pomyślnie na wszystkich kanałach (powietrze nabite do 0,5bara bez zmian przez 8h). Testowo wymieniłem na jednym kanale węże, głowicę dwukrotnie i efekt taki sam. Macie jakieś pomysły? Miejsza cofka jest kiedy podzielę dawkę na 6 razy, a przy podziale na 2 dawki dobowe jest masakra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dla syna Zgłoś Napisano 11 Lipca 2019 Czary mary, podniesienie 15cm pojemników na płyny chyba rozwiązało problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach