Skocz do zawartości

Historia edycji

Daro73

Daro73

IMG_20190529_160831.thumb.jpg.b1b892f23e6c955a793b84b1ada22696.jpgWreszcie....wczoraj wieczorem odpaliłem odpieniacz , taki jest efekt jego działania po kilku godzinach,  zdjęcie robiłem dziś koło południa. Poziom wody w komorze spływu tam gdzie jest odpieniacz  mam na poziomie 25 cm, odpieniacz ma 47cm wysokości, ustawiłem go na 10cm podstawce,  Coś jeszcze zmieniać, co jak i ustawić. Ponieważ regulacja rurą jest niedokładna wymodziłem zawór 3/4 cala do którego wkleiłem redukcje z 3/4 cala na 1 cal, całość czeka na wklejenie ale dopiero za jakiś czas

Daro73

Daro73

Wreszcie....wczoraj wieczorem odpaliłem odpieniacz , taki jest efekt jego działania po kilku godzinach,  zdjęcie robiłem dziś koło południa. Poziom wody w komorze spływu tam gdzie jest odpieniacz  mam na poziomie 25 cm, odpieniacz ma 47cm wysokości, ustawiłem go na 10cm podstawce,  Coś jeszcze zmieniać, co jak i ustawić. Ponieważ regulacja rurą jest niedokładna wymodziłem zawór 3/4 cala do którego wkleiłem redukcje z 3/4 cala na 1 cal, całość czeka na wklejenie ale dopiero za jakiś czas

Daro73

Daro73

Wreszcie....wczoraj wieczorem odpaliłem odpieniacz , taki jest efekt jego działania po kilku godzinach,  zdjęcie robiłem dziś koło południa. Poziom wody w komorze spływu tam gdzie jest odpieniacz  mam na poziomie 25 cm, odpieniacz ma 47cm wysokości, ustawiłem go na 10cm podstawce,  Coś jeszcze zmieniać, co jak i ustawić. Ponieważ regulacja rurą jest niedokładna wymodziłem zawór 3/4 cala do którego wkleiłem redukcje z 3/4 cala na 1 cal, całość czeka na wklejenie ale dopiero za jakiś czas

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.