Skocz do zawartości

Historia edycji

Ironista

Ironista

W dniu 19.07.2019 o 10:44, dadario napisał:

Dawaj zdjęcie z zbiornika... 

2 godziny temu, ensso napisał:

Ale jak to tak bez aktualnych zdjęć? 

Cytując klasyka "Oj Witia, co ty taki nienapasiony?" Dopiero co się zakończyła operacja przeniesienia "talerza" z monti na niższy poziom, więc mamy lekką zadymę. Myślałem że wezmę, przeniosę i pozamiatane. Ale skała swoje jednak ważyła, jak to ruszyłem a nie poklejona to...żebym wiedział, to może bym nie ruszał. Na szczęście bez strat, choć jak poruszyła się skałka pod którą zakotwiczył quadri, to tak spierdzielał, że mało polipów nie pogubił. Oczywiście w proporcji to jego tempa poruszania. Jutro mam nadzieję że wyjdzie, a jak nie, to odwrócę skałkę bo może mu stopkę przycisnęło. Przy okazji podmiankę zrobię, bo  skoro już zamoczyłem w baniaku łapska, to się trochę z cyjano zabawiłem. Po podmianie znowu będzie zadyma, bo w sumpie trochę ceramiką poruszam, więc jak sami widzicie nie są to warunki do zdjęć. Pomijam już fakt, że w temacie ładnych fotek jestem wyjątkowym beztalenciem. Raz jeden udało mi się kilka lat temu zrobić ładne zdjęcie (co by was wkurzyć wkleję, a jak), a i historia niczym z romansu dla 40-stoletnich rozwódek, o tym że miłość nie zna granic. Samica clarki cały czas pomiatała samcem, gryzła go, na noc wypędzała z sarco w którym mieszkali, tak że biedak zamiast sobie puknąć przed snem, to szlajał się między polipami euphyli, aż ją w końcu po kilku miesiącach zamęczył. Lps-a oczywiście zamęczył, nie samicę. Do niej wracał każdego dnia, choć jak widać na zdjęciu miss błazenkarium to ona by raczej nie została nigdy. No ale kto zrozumie zakochanego?

4 godziny temu, Farel napisał:

Są tacy co czytają.

O w mordę. W takim razie będę musiał uważać co tam smaruję.;)

3 godziny temu, norbi2222 napisał:

Fajne rybki, biblioteczka też mi się podoba:clapping

Rybki dziękują. Ja też. Lubię sobie czasem posłuchać ciekawych dźwięków przed snem to i biblioteczka się rozrosła przez lata. 

clarki.jpg

Ironista

Ironista

Cytując klasyka "Oj Witia, co ty taki nienapasiony?" Dopiero co się zakończyła operacja przeniesienia "talerza" z monti na niższy poziom, więc mamy lekką zadymę. Myślałem że wezmę, przeniosę i pozamiatane. Ale skała swoje jednak ważyła, jak to ruszyłem a nie poklejona to...żebym wiedział, to może bym nie ruszał. Na szczęście bez strat, choć jak poruszyła się skałka pod którą zakotwiczył quadri, to tak spierdzielał, że mało polipów nie pogubił. Oczywiście w proporcji to jego tempa poruszania. Jutro mam nadzieję że wyjdzie, a jak nie, to odwrócę skałkę bo może mu stopkę przycisnęło. Przy okazji podmiankę zrobię, bo  skoro już zamoczyłem w baniaku łapska, to się trochę z cyjano zabawiłem. Po podmianie znowu będzie zadyma, bo w sumpie trochę ceramiką poruszam, więc jak sami widzicie nie są to warunki do zdjęć. Pomijam już fakt, że w temacie ładnych fotek jestem wyjątkowym beztalenciem. Raz jeden udało mi się kilka lat temu zrobić ładne zdjęcie (co by was wkurzyć wkleję, a jak), a i historia niczym z romansu dla 40-stoletnich rozwódek, o tym że miłość nie zna granic. Samica clarki cały czas pomiatała samce, gryzła go, na noc wypędzała z sarco w którym mieszkali, tak że biedak zamiast sobie puknąć przed snem, go szlajał się między polipami euphyli, aż ją w końcu po kilku miesiącach zamęczył. Lps-a oczywiście zamęczył, nie samicę. Do niej wracał każdego dnia, choć jak widać na zdjęciu miss błazenkarium to ona by raczej nie została nigdy. No ale kto zrozumie zakochanego?

Są tacy co czytają.

Rybki dziękują. Ja też. Lubię sobie czasem posłuchać ciekawych dźwięków przed snem to i biblioteczka się rozrosła przez lata. 

clarki.jpg

Ironista

Ironista

Cytując klasyka "Oj Witia, co ty taki nienapasiony?" Dopiero co się zakończyła operacja przeniesienia "talerza" z monti na niższy poziom, więc mamy lekką zadymę. Myślałem że wezmę, przeniosę i pozamiatane. Ale skała swoje jednak ważyła, jak to ruszyłem a nie poklejona to...żebym wiedział, to może bym nie ruszał. Na szczęście bez strat, choć jak poruszyła się skałka pod którą zakotwiczył quadri, to tak spierdzielał, że mało polipów nie pogubił. Oczywiście w proporcji to jego tempa poruszania. Jutro mam nadzieję że wyjdzie, a jak nie, to odwrócę skałkę bo może mu stopkę przycisnęło. Przy okazji podmiankę zrobię, bo przy okazji skoro już zamoczyłem w baniaku łapska, to się trochę z cyjano zabawiłem. Po podmianie znowu będzie zadyma, bo w sumpie trochę ceramiką poruszam, więc jak sami widzicie nie są to warunki do zdjęć. Pomijam już fakt, że w temacie ładnych fotek jestem wyjątkowym beztalenciem. Raz jeden udało mi się kilka lat temu zrobić ładne zdjęcie (co by was wkurzyć wkleję, a jak), a i historia niczym z romansu dla 40-stoletnich rozwódek, o tym że miłość nie zna granic. Samica clarki cały czas pomiatała samce, gryzła go, na noc wypędzała z sarco w którym mieszkali, tak że biedak zamiast sobie puknąć przed snem, go szlajał się między polipami euphyli, aż ją w końcu po kilku miesiącach zamęczył. Lps-a oczywiście zamęczył, nie samicę. Do niej wracał każdego dnia, choć jak widać na zdjęciu miss błazenkarium to ona by raczej nie została nigdy. No ale kto zrozumie zakochanego?

Są tacy co czytają.

clarki.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.