Skocz do zawartości

Historia edycji

pdz

pdz

Teraz tak robią elektrykę, że wchodzą do pokoju i lecą po kolei z gniazda do gniazda, przelotowo , bez puszek.

Narysuj w paint czy czymkolwiek jak masz poprowadzone przewody, skąd dokąd idą, bo być może to tylko kwestia podłączenia a może łączysz sensownie ale włączniki masz zwykłe a z tego co pamiętam (robiłem to 10 lat temu) powinny być specjalne, tzw.schodowe, na swoich mam symbol schodów.

Jak nie masz schematu, możesz po odłączeniu zasilania pomierzyć miernikiem skąd dokąd idą.

pdz

pdz

Teraz tak robią elektrykę, że wchodzą do pokoju i lecą po kolei z gniazda do gniazda, przelotowo , bez puszek.

Narysuj w paint czy czymkolwiek jak masz poprowadzone przewody, skąd dokąd idą, bo być może to tylko kwestia podłączenia a może łączysz sensownie ale włączniki masz zwykłe a z tego co pamiętam (robiłem to 10 lat temu) powinny być specjalne, tzw.schodowe, na swoich mam symbol schodów.

pdz

pdz

Narysuj w paint czy czymkolwiek jak masz poprowadzone przewody, skąd dokąd idą, bo być może to tylko kwestia podłączenia a może łączysz sensownie ale włączniki masz zwykłe a powinny być specjalne, schodowe, na swoich mam symbol schodów.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.