Skocz do zawartości

Historia edycji

waldek123blau

waldek123blau

W dniu 18.09.2019 o 01:17, sith114 napisał:

Pokazałbyś efekty końcowe?
Jak lampa się prezentuje na gotowa i jak wygląda pod nimi akwarium ;)

Pod ledami zdjęcia telefonem nie wychodzą dobrze. Wierz mi akwarium dla mnie wygląda o niebo lepiej niż pod T5. Korale jeszcze nie zareagowały bo Lampy uruchamiałem stopniowo tzn nie odpaliłem ich na 100% mocy bo mógł bym popalić korale. Tylko stopniowo co dwa dni zwiększałem moc - teraz świecą na 80% mocy. Bliki są nie do sfotografowania! Trzeba by nakręcić film. Coś wspaniałego! Wcześniej miałem lampy ledowe tzw chinki ale nie było tak superowsko jak pod moimi LED-ami dlatego wymieniłem je na ATI Sunpower T5. Były bliki ale barwa światła i moc różniła się kolosalnie!

waldek123blau

waldek123blau

6 godzin temu, sith114 napisał:

Pokazałbyś efekty końcowe?
Jak lampa się prezentuje na gotowa i jak wygląda pod nimi akwarium ;)

Jak wrócę do kraju to zrobię fotki. Ale pod ledami zdjęcia telefonem nie wychodzą dobrze. Wierz mi akwarium dla mnie wygląda o niebo lepiej niż pod T5. Korale jeszcze nie zareagowały bo Lampy uruchamiałem stopniowo tzn nie odpaliłem ich na 100% mocy bo mógł bym popalić korale. Tylko stopniowo co dwa dni zwiększałem moc - teraz świecą na 80% mocy. Bliki są nie do sfotografowania! Trzeba by nakręcić film. Coś wspaniałego! Wcześniej miałem lampy ledowe tzw chinki ale nie było tak superowsko jak pod moimi LED-ami dlatego wymieniłem je na ATI Sunpower T5. Były bliki ale barwa światła i moc różniła się kolosalnie!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.