Skocz do zawartości

Historia edycji

sith114

sith114

5 minut temu, Syrius177 napisał:

Tylko kiedy ja uzyskam w moim akwarium kh8 jak będę robił podmianke  solanką o takim samym poziomie kh. Sól i tak kupię nową ale może czymś to jeszcze delikatnie podbijać. 

Może nie piszę co to za sól bo kupiłem ją już otwartą (oczywiście w dobrej cenie -ostatni raz) i być może to jest  powód.  

zrobisz pare podmianek po 20% i bedziesz zaraz miał. No chyba ze bardzo chcesz to kup coś podnoszącego KH dla swiętego spokoju.

A sól kup tym razem porządna np Red Sea.

sith114

sith114

5 minut temu, Syrius177 napisał:

Tylko kiedy ja uzyskam w moim akwarium kh8 jak będę robił podmianke  solanką o takim samym poziomie kh. Sól i tak kupię nową ale może czymś to jeszcze delikatnie podbijać. 

Może nie piszę co to za sól bo kupiłem ją już otwartą (oczywiście w dobrej cenie -ostatni raz) i być może to jest  powód.  

zrobisz pare podmianek po 20% i bedziesz zaraz miał. No chyba ze bardzo chcesz to kup coś podnoszącego KH dla swiętego spokoju.

A sól kup tym razem porządna np Red Sea. A nie jakąś polską drogowa ;)

sith114

sith114

3 minuty temu, Syrius177 napisał:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.