Skocz do zawartości

Historia edycji

Nik@

Nik@

Nie wiem, jakie mam ciśnienie, ale mieszkam w bloku na parterze, więc raczej powinno byc stabilne. W kazdym razie spluczka w ubikacji napełnia się tak samo szybko, jak zawsze. "Na oko" wydaje się, że jest tak, jak było zawsze. Pompy nie mam, bo nie było potrzeby. Filtr przed awaria miał według mnie calkiem dobrą wydajność. 

Po wymianie ogranicznika, który wydaje się być glowną przyczyną zła  (prawdopodobnie zabił  stara membranę, a z nową ja mu troche pomoglam) wydaje się, że teraz trzeba wymienić membranę, więc tu mam pytanie, czy kupić taką, jak poprzednia vontron  (ta po wymianie, bo pierwsza nie pamiętam, czyja byla) czy celowac  w coś drozszego?

Nik@

Nik@

Nie wiem, jakie mam ciśnienie, ale mieszkam w bloku na parterze, więc raczej powinno byc stabilne. W kazdym razie spluczka w ubikacji napełnia się tak samo szybko, jak zawsze. "Na oko" wydaje się, że jest tak, jak było zawsze. Pompy nie mam, bo nie było potrzeby. Filtr przed awaria miał według mnie calkiem dobrą wydajność. 

Po wymianie ogranicznika, który wydaje się być glowną przyczyną zła  (prawdopodobnie zabił  stara membranę, a z nową ja mu troche pomoglam) wydaje się, że teraz trzeba wymienić membranę, więc tu mam pytanie, czy kupić taką, jak poprzednia vontron  (ta po wymianie, bo pierwsza nie pamiętam, czyja byla) czy całować w coś drozszego?

Nik@

Nik@

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.