sir_rolu Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2019 Witam jak w temacie mam pare pytan odnosnie pompy cyrkulujacej SOW 15 : - na jakiej zasadzie dziala czujnik nocny / czy jest w zestawie ? - ma ktos dokladna isntrukcje do tego modelu ? - jak laczyc dwie pompy bezprzewodowo ? - wasze opinie na temat tej pompy Na Youtube praktycznie brak filmow z wersja SOW a na tych co znalazlem nie widzialem czujnika nocnego . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mib86 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2019 Czujnik jest wbudowany w kontroler, u góry po lewej stronie taka kropka. Działa na zasadzie analizy światła w pomieszczeniach. Żeby połączyć je bezprzewodowo, jedna ustawiasz na Master a druga na slave (na kontrolerze jest przycisk master/slave). Program ustawiasz na masterze a slave pobiera od niego ustawienia. Co do opinii, jedni chwalą drudzy nie, u mnie po roku zespół się kontroler. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sir_rolu Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2019 Ok dzieki za wiadomosc . Troche bez sensu z tym czujnikiem w kontrolerze , ze względu ze kontroler najczęściej chowa sie z cala elektryka do szafki pod akwa , a tak zeby dzialalo trzeba kolo akwarium trzymać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mib86 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2019 No niestety tak to wymyślili. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach