kesz Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2019 (edytowane) Witam Jak w tytule tematu , potrzebuje pomocy w ustawieniach Sterownika Profilux 3 i gniazdek Profilux STDL4-4_D , mianowicie chciał bym ustawić automatyczne załączanie gniazdek po przekroczeniu odpowiedniej temperatury aby mogły się załączyć wentylatory do wychładzania wody , czy może mi ktoś podpowiedzieć jak to można by było ustawić i czy jest taka możliwość na tych urządzeniach . Dziękuję za każdą informacje i pozdrawiam Edytowane 16 Czerwca 2019 przez kesz (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2019 tu zerknij https://www.aquariumcomputer.com/downloads/ może cos wykopiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbecz Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2019 Ustawiłeś ? Cytuj Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kesz Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2019 Niestety nie daje rady , za bardzo na stronie producenta nie ma za wiele informacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukas_G Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2019 W GHL Control wchodzisz w system-switch channels Wybierasz switch czyli gniazdko u mnie jest s4 klikasz 2x i ustawiasz Function na Temperature 1 i obok Chiller opisujesz jako np wiatraczki W głownym menu wchodzisz do probe/sensor controls przechodzisz do sondy temperatury Temperature 1 ustawiasz nominale temperature np na 26.0 i Hysteresis np na 0.2 Czyli jeśli przekroczy 26.2 włączą się wiatraczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kesz Zgłoś Napisano 14 Lipca 2019 W dniu 20.06.2019 o 22:12, Lukas_G napisał: W GHL Control wchodzisz w system-switch channels Wybierasz switch czyli gniazdko u mnie jest s4 klikasz 2x i ustawiasz Function na Temperature 1 i obok Chiller opisujesz jako np wiatraczki W głownym menu wchodzisz do probe/sensor controls przechodzisz do sondy temperatury Temperature 1 ustawiasz nominale temperature np na 26.0 i Hysteresis np na 0.2 Czyli jeśli przekroczy 26.2 włączą się wiatraczki Witam dziękuje za informacje , ale mam prośbę czy mógłbyś mi bardziej jaśniej wytłumaczyć , próbowałem sam to jakoś po ustawiać ale za bardzo mi to jakoś nie wychodzi . Posiadam GHLCobtrolCenter V1086. Dziekuje za pomoc i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach