Skocz do zawartości

Historia edycji

Nailo

Nailo

53 minuty temu, Alfik1980 napisał:

Co mogę powiedzieć to,że masz małpę w baniaku już wprowadzoną. U mnie niestety hexa załatwiła przez swój żywot 3 mandaryny.

Wredna ryba jeśli chodzi o konkurentów pokarmowych.

Co do zakupu doktorka ryba super ,lecz znów przy hexsie będzie problem. @chwialek może potwierdzić, załatwiła mu chyba z 11 doktorków i żadnemu nie dała żyć. Po prostu zaganiała.

Jeśli możesz kup zamiast hexy hrysusa i jeśli się da wyłów małpę ze zbiornika. Oba to wargacze i z doświadczenia wiem ,że hrysus jest spokojniejszą rybką ( zyje w zgodzie z moimi mandarynami).

cenna uwaga :D moja hexa aktualnie mega spokojna :)  ale pewnie masz racje slyszalem sporo o niej ze wredna 
A już myślałem jak zaczynałem czytać o małpie że chodzi o murene :D

no i teraz pytanie czy hrysus nie bedzie sie bił z Macropharyngodon bipartitus obydwa to wargacze jak sie nie myle ;>

Nailo

Nailo

48 minut temu, Alfik1980 napisał:

Co mogę powiedzieć to,że masz małpę w baniaku już wprowadzoną. U mnie niestety hexa załatwiła przez swój żywot 3 mandaryny.

Wredna ryba jeśli chodzi o konkurentów pokarmowych.

Co do zakupu doktorka ryba super ,lecz znów przy hexsie będzie problem. @chwialek może potwierdzić, załatwiła mu chyba z 11 doktorków i żadnemu nie dała żyć. Po prostu zaganiała.

Jeśli możesz kup zamiast hexy hrysusa i jeśli się da wyłów małpę ze zbiornika. Oba to wargacze i z doświadczenia wiem ,że hrysus jest spokojniejszą rybką ( zyje w zgodzie z moimi mandarynami).

cenna uwaga :D moja hexa aktualnie mega spokojna :)  ale pewnie masz racje slyszalem sporo o niej ze wredna 
A już myślałem jak zaczynałem czytać o małpie że chodzi o murene :D

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.