Skocz do zawartości

Historia edycji

norbi2222

norbi2222

Dzień 192.

Koralowce powoli zaczynają wyglądać, przynajmniej zaczęły polipować i rosnąć. Zwiększa się kalcyfikacja, a  to i inne objawy  wskazują, że akwarium zaczyna powracać do żywych.

Od półtora tygodnia podaję  Easybooster i mam wrażenie, że od tygodnia zaczęły znacznie lepiej polipowaci koralowce. Wczoraj w ramach eksperymentu do sumpa w worku wrzuciłem kg zeolitu od Jadwigi. Zobaczymy jaki będzie efekt - chciałbym lekko zjechać z nutrientami. Teraz jest NO3 - 2,5, a PO4 - 0,07. 

Kilka fotek.

A4fETqr.jpg

HYDLnZl.jpg

GG0NYxY.jpg

j1u7OYa.jpg

do6inPn.jpg

SGe35IO.jpg

XnQPTaD.jpg

rmxZUCj.jpg

8vSiSEs.jpg

norbi2222

norbi2222

Dzień 192.

Koralowce powoli zaczynają wyglądać, przynajmniej zaczęły polipowaci i rosnąć. Zwiększa się kalcyfikacja, a  to i inne objawy  wskazują, że akwarium zaczyna powracać do żywych.

Od półtora tygodnia podaję  Easybooster i mam wrażenie, że od tygodnia zaczęły znacznie lepiej polipowaci koralowce. Wczoraj w ramach eksperymentu do sumpa w worku wrzuciłem kg zeolitu od Jadwigi. Zobaczymy jaki będzie efekt - chciałbym lekko zjechać z nutrientami. Teraz jest NO3 - 2,5, a PO4 - 0,07. 

Kilka fotek.

A4fETqr.jpg

HYDLnZl.jpg

GG0NYxY.jpg

j1u7OYa.jpg

do6inPn.jpg

SGe35IO.jpg

XnQPTaD.jpg

rmxZUCj.jpg

8vSiSEs.jpg

norbi2222

norbi2222

Dzień 192.

Koralowce powoli zaczynają wyglądać, przynajmniej zaczęły polipowaci i rosnąć. Zwiększa się kalcyfikacja, a  to i inne objawy  wskazuję, że akwarium zaczyna powracać do żywych.

Kilka fotek.

A4fETqr.jpg

HYDLnZl.jpg

GG0NYxY.jpg

j1u7OYa.jpg

do6inPn.jpg

SGe35IO.jpg

XnQPTaD.jpg

rmxZUCj.jpg

8vSiSEs.jpg

norbi2222

norbi2222

Dzień 192.

Koralowce powoli zaczynają wyglądać, przynajmniej zaczęły polipowaci i rosnąć. Zwiększa się kalcyfikacja, a te to i inne objawy  wskazuję, że akwarium zaczyna powracać do żywych.

Kilka fotek.

A4fETqr.jpg

HYDLnZl.jpg

GG0NYxY.jpg

j1u7OYa.jpg

do6inPn.jpg

SGe35IO.jpg

XnQPTaD.jpg

rmxZUCj.jpg

8vSiSEs.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.