Skocz do zawartości

Historia edycji

norbi2222

norbi2222

24 minuty temu, =Fresz= napisał:

Niskie No3 Po4 i dobre światło robią swoje.

Nie jestem przekonany, że to główny czynnik. Światło jest dokładnie takie samo jak pół roku temu, nutrienty również. Jedyna zmiana to czas i dojrzałość zbiornika oraz inna metoda prowadzenia, aczkolwiek również probiotyczna.

29 minut temu, katani napisał:

Ładnie rosną. I kolorki eleganckie.

Rosną, aczkolwiek nie jest to super tempo, jednak jak na Australię całkiem nieźle. 

18 minut temu, Tester napisał:

U  mnie microclados też bardzo wolno rośnie

Ja  miałem wrażenie, że stoi w miejscu, a porównanie zdjęć wykazało, że coś się dzieje. Większość moich acropor to Australia i nie są to demony prędkości wzrostu, a microclados to ten najwolniejszy.  

norbi2222

norbi2222

3 minuty temu, =Fresz= napisał:

Niskie No3 Po4 i dobre światło robią swoje.

Nie jestem przekonany, że to główny czynnik. Światło jest dokładnie takie samo jak pół roku temu, nutrienty również. Jedyna zmiana to czas i dojrzałość zbiornika oraz inna metoda prowadzenia, aczkolwiek również probiotyczna.

14 minut temu, katani napisał:

Ładnie rosną. I kolorki eleganckie.

Rosną, aczkolwiek nie jest to super tempo, aczkolwiek jak na Australię całkiem nieźle. 

5 minut temu, Tester napisał:

U  mnie microclados też bardzo wolno rośnie

Ja  miałem wrażenie, że stoi w miejscu, a porównanie zdjęć wykazało, że coś się dzieje. Większość moich acropor to Australia i nie są to demony prędkości wzrostu, a microclados to ten najwolniejszy.  

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.