Skocz do zawartości

Historia edycji

norbi2222

norbi2222

Po zamontowaniu nowej lamy zaczynam lekko podkręcać odciek z reaktora i ilość płynów ,bo KH zaczęło wyraźnie spadać. Ciekawy jestem, czy dojdę do wartości jakie lałem przed padnięciem lampy T5. Wtedy lałem 1,5 l/h odcieku z reaktora  i po 500 ml płynów/24h. 

Zbijam również PO4, zakładam, że za jakiś tydzień lub dwa będzie taki jaki powinien być.

Na niektórych acroporach pomału zaczyna być widać lekką poprawę w kolorach...jest światełko w tunelu, że za jakiś czas wygląd zbiornika będzie przypominał ten, który był jeszcze trzy miesiące temu.

norbi2222

norbi2222

Po zamontowaniu nowej lamy zaczynam lekko podkręcać odciek z reaktora i ilość płynów ,bo KH zaczęło wyraźnie spadać. Ciekawy jestem, czy dojdę do wartości jakie lałem przed padnięciem lampy T5. Wtedy lałem 1,5 l odcieku na godzinę z reaktora i po 500 ml płynów. 

Zbijam również PO4, zakładam, że za jakiś tydzień lub dwa będzie taki jaki powinien być.

Na niektórych acroporach pomału zaczyna być widać lekką poprawę w kolorach...jest światełko w tunelu, że za jakiś czas wygląd zbiornika będzie przypominał ten, który był jeszcze trzy miesiące temu.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.