Skocz do zawartości

Historia edycji

norbi2222

norbi2222

Przy dzisiejszej podmianie i sprzątaniu w końcu zmusiłem się do wyczyszczenia reaktora wapnia. Pracował ponad dwa lata bez czyszczenia, jedynie dosypywałem wkład i mułu nazbierało się sporo. Zobaczymy, czy odciek się zagęści. Przed czyszczeniem KH w odcieku było 40. 

Na nowym oświetleniu konsumpcja jest wyższa o około 20% w porównaniu do poprzedniej lampy. Czyli ledy dają radę:D mimo, że nominalnie jest około 25%  Watów mniej. Na to wygląda, że nie były to  pieniądze wyrzucone w błoto. Cały czas pracuję nad kolorami i myślę, że jestem na dobrej drodze. 

Jakieś fotki wrzucę później.

norbi2222

norbi2222

Przy dzisiejszej podmianie i sprzątaniu w końcu zmusiłem się do wyczyszczenia reaktora wapnie. Pracował ponad dwa lata bez czyszczenia, jedynie dosypywałem wkład i mułu nazbierało się sporo. Zobaczymy, czy odciek się zagęści. Przed czyszczeniem KH w odcieku było 40. 

Na nowym oświetleniu konsumcja jest wyższa o około 20% w porównaniu do poprzedniej lampy. Czyli ledy dają radę:D mimo, że nominalnie jest około 25%  Watów mniej. Na to wygląda, że nie były to  pieniądze wyrzucone w błoto. Cały czas pracuję nad kolorami i myślę, że jestem na dobrej drodze. 

Jakieś fotki wrzucę później.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.