Skocz do zawartości

Historia edycji

Nik@

Nik@

Moja akurat zamieszkała w tej, którą dla niej pokleilam. Wczesniej zrobilam podobne mieszkanie, tylko znacznie wieksze dla inzynierki leucotaenia i trafilam w gust idealnie. Od razu sie tam wprowadziła i mieszka już  ponad rok. Dla valenciennea zrobiłam coś podobnego, tylko sporo mniejsze, z kilku kawałków skały poklejonej w formę pieczary.  Przez tydzień czasu się nie interesowała tym miejscem, kopała pod podstawkami korali.  W końcu znalazła te grotę i w niej zamieszkała.  Po 3 tygodniach niestety znalazłam ja martwą, a raczej jej maly fragment ciala i kurde... podejrzewam też zagiewkę.  Widzialam, jak kilka razy ja odganiala. Mój błąd polegał na tym, że grotę umieściłem niedaleko terenu, gdzie zagiewka najczęściej przebywa.

Nik@

Nik@

Moja akurat zamieszkała w tej, którą dla niej pokleilam. Wczesniej zrobilam podobne mieszksnie, tylko znacznie wieksze dla inzynierki leucotaenia i trafilam w gust idealnie. Od rszu sie tam wproeafzila i mieszka juz ponad rok. Dla valenciennea zrobiłam coś podobnego, tylko sporo mniejsze, z kilku kawałków skały poklejonej w formę pieczary.  Przez tydzień czasu się nie interesowała tym miejscem, kopała pod podstawkami korali.  W końcu znalazła te grotę i w niej zamieszkała.  Po 3 tygodniach niestety znalazłam ja martwą, a raczej jej maly fragment ciala i kurde... podejrzewam też zagiewkę.  Widzialam, jak kilka razy ja odganiala. Mój błąd polegał na tym, że grotę umieściłem niedaleko terenu, gdzie zagiewka najczęściej przebywa.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.