Skocz do zawartości

Historia edycji

ILUZJONISTA

ILUZJONISTA

4 godziny temu, chwialek napisał:

Na czym poprowadzisz baniak zależy w dużej mierze od Ciebie.

Wszystko zależy jak to będzie się toczyło. Jeśli będą przyrosty miękkich i LPS to wiadomo iż każdy wejdzie w SPS wcześniej czy później. Ja zachłanny nie jestem a też nie ukrywam iż zbyt leniwy i brak mi systematyczności aby wszystkiego dokładnie doglądać codziennie i spędzać dość dużo czasu codziennie na korygowanie systemu. Moje akwarium musi wybaczać mi lekkie zaniedbania i dla tego myślę iż szczytem mojego systemu będą przyrosty montipor, milk i LPS. A myślę o soli RSCP ponieważ chciałbym kH utrzymywać na poziomie 9-10.

Co do filmików to obejrzałem wszystkie plus przestudiowałem cały program Firmy Red Sea i chciałbym go u siebie wdrożyć. 

ILUZJONISTA

ILUZJONISTA

4 godziny temu, chwialek napisał:

Na czym poprowadzisz baniak zależy w dużej mierze od Ciebie.

Wszystko zależy jak to będzie się toczyło. Jeśli będą przyrosty miękkich i LPS to wiadomo iż każdy wejdzie w SPS wcześniej czy później. Ja zachłanny nie jestem a też nie ukrywam iż zbyt leniwy i brak mi systematyczności aby wszystkiego dokładnie doglądać codziennie i spędzać dość dużo czasu codziennie na korygowanie systemu. Moje akwarium musi wybaczać mi lekkie zaniedbania i dla tego myślę iż szczytem mojego systemu będą przyrosty montipor, milk i LPS. A myślę o soli RSCP ponieważ chciałbym kH utrzymywać na poziomie 9-10

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.