Pikal Zgłoś Napisano 8 Lipca 2019 Witam, dwa dni temu dostałem w prezencie koralowca, chciałbym dowiedzieć się jak się nazywa, abym mógł odpowiednio się o niego troszczyć. Z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafał-k Zgłoś Napisano 8 Lipca 2019 Wydaje mi się że pavona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pikal Zgłoś Napisano 8 Lipca 2019 Serdeczne dzięki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr@co Zgłoś Napisano 9 Lipca 2019 PavonaWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj ~900l SPS LPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pikal Zgłoś Napisano 4 Lutego 2020 do tej pory póki nie zaczął wystawiać tak intensywnie polipów myślałem ze to discosoma jakaś, a tu widzę ze niespodzianka... czy ktoś wie co to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomer34 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2020 (edytowane) rhodactis? Edytowane 4 Lutego 2020 przez tomer34 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pikal Zgłoś Napisano 4 Lutego 2020 Z tak długimi polipami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 4 Lutego 2020 Tak.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pikal Zgłoś Napisano 4 Lutego 2020 Ok dzięki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach