Skocz do zawartości

Historia edycji

sith114

sith114

24 minuty temu, Nailo napisał:

Mimo że widzialem kilka baniakow na niej i były ładne to mam info że zaczym wleciala do nich to kreciła sie z pół roku w sumpie :)
Ja aktualnie mam tzw kredens na korale :) czyli konstrukcje od Seafragsu ale jeszcze robioną starą metodą czyli pokruszone kawały suchej skały sklejone klejem :) o dziwo po pół roku przestała oddawać kH (do pół roku mialem ok 15wg hannki) wczoraj badałęm juz 9 :) wiec git

Bartku :D skąd tą żywą brać :D tylko takiej sensownej jakości 

Pytanie czy masz na mysli baniaki zakładane od zera czy przekładki skały. Bo parę osób robiło tak jak mówisz, ale oni przekładali full spsowe akwaria na nową skałę.
Jak dobrze się orientuję bez strat w życiu im to wychodziło. Także skała raczej lipy nie robi :)

sith114

sith114

23 minuty temu, Nailo napisał:

Mimo że widzialem kilka baniakow na niej i były ładne to mam info że zaczym wleciala do nich to kreciła sie z pół roku w sumpie :)
Ja aktualnie mam tzw kredens na korale :) czyli konstrukcje od Seafragsu ale jeszcze robioną starą metodą czyli pokruszone kawały suchej skały sklejone klejem :) o dziwo po pół roku przestała oddawać kH (do pół roku mialem ok 15wg hannki) wczoraj badałęm juz 9 :) wiec git

Pytanie czy masz na mysli baniaki zakładane od zera czy przekładki skały. Bo parę osób robiło tak jak mówisz, ale oni przekładali full spsowe akwaria na nową skałę.

sith114

sith114

23 minuty temu, Nailo napisał:

Pytanie czy masz na mysli baniaki zakładane od zera czy przekładki skały. Bo parę osób robiło tak jak mówisz ale oni przekładali full spsowe akwaria na nową skałę.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.