Hehe, jak mają się nie pompować, jak przyjechały od takiego czarodzieja w super zdrowiu, sile i kondycji! To co wczoraj zobaczyłem u Ciebie wyrywa z butów. Sklepy z szyldem mogą się uczyć. Jak patrzę na tą swoją popierdółkę w porównaniu do twoich zbiorników to chce mi się śmiać. Napompowały się dwa razy mocniej niż na filmiku dopiero teraz, gdy wreszcie ogarnąłem cyrkulację dając obydwie pompy na tylną ścianę. Jest w końcu OK, tak jak chciałem. Jeszcze raz dzięki za spotkanie.
Historia edycji
Hehe, jak mają się nie pompować, jak przyjechały od takiego czarodzieja w super zdrowiu, sile i kondycji! To co wczoraj zobaczyłem u Ciebie wyrywa z butów. Sklepy z szyldem mogą się uczyć. Jak patrzę na tą swoją popierdółkę w porównaniu do twoich zbiorników to chce mi się śmiać. Napompowały się dwa razy mocniej niż na filmiku dopiero teraz, gdy wreszcie ogarnąłem cyrkulację dając obydwie pompy na tylną ścianę. Jest w końcu OK tak jak chciałem. Jeszcze raz dzięki za spotkanie.
Hehe, jak mają się nie pompować, jak przyjechały od takiego czarodzieja w super zdrowiu, sile i kondycji! To co wczoraj zobaczyłem u Ciebie wyrywa z butów. Sklepy z szyldem mogą się uczyć. Napompowały się dwa razy mocniej niż na filmiku dopiero teraz, gdy wreszcie ogarnąłem cyrkulację dając obydwie pompy na tylną ścianę. Jest w końcu OK i od razu widać po koralach. Jeszcze raz dzięki za spotkanie.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.