darek1973 Zgłoś Napisano 4 Września 2019 Witam wszystkich. Mam pytanie jak w temacie. Chciałbym dołożyć do istniejącego już oświetlenia(3 belki po 39 Watt oraz kessil a160 tuna blue) jakąś lampę. Wybór padł na wymienione lampy a może ktoś z Was ma inną propozycję. Akwarium mam o wymiarach 90/50/40h w którym mam mieszaną obsadę. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dephire Zgłoś Napisano 4 Września 2019 Zdecydowanie jak dla mnie , Radion XR15. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1973 Zgłoś Napisano 4 Września 2019 7 minut temu, Dephire napisał: Zdecydowanie jak dla mnie , Radion XR15. Pozdr Dlaczego akurat Radion a nie Maxspect? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dephire Zgłoś Napisano 4 Września 2019 Zdecydowanie kolory bardziej mi się podobają pod Radionami , moje osobiste zdanie, są i tacy , którym bardziej podoba się Maxspect. Miałem dużo lamp ledowych i osobiście najbardziej podobają się kolory pod Radionami, kessile, aktualnie testuję reefled 90 od RedSea i jestem pod dużym wrażeniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1973 Zgłoś Napisano 4 Września 2019 5 godzin temu, Dephire napisał: Zdecydowanie kolory bardziej mi się podobają pod Radionami , moje osobiste zdanie, są i tacy , którym bardziej podoba się Maxspect. Miałem dużo lamp ledowych i osobiście najbardziej podobają się kolory pod Radionami, kessile, aktualnie testuję reefled 90 od RedSea i jestem pod dużym wrażeniem Jak ma się sprawa z ustawieniami w/w lamp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Paragon Zgłoś Napisano 5 Września 2019 Zdecydowanie radion ja miałem x30 super lampy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pax13 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2021 Cześć, pytanie jakie ustawienie optymalne dla Radion xr30 blue? Kupiłem dziś 2 szt. i kombinuje z ustawieniami? Dzięki za info zwrotne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach