erni20133 Zgłoś Napisano 9 Października 2019 Nowe zdjęcia z rana , narazie wyglada ok dobrze sie pompują ale od spodu jest jak bylo ....nic się nie zmieniło ani na dobre ani na złe , chociaż jeszcze nie doczytalem nigdzie żeby się od dołu regenerowala .... Więc wcześniej czy później ale zejdzie , jak myślicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 9 Października 2019 Na moje to ona rośnie [emoji14]Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 9 Października 2019 Jest w bardzo dobrej kondycji,tak jak napisał fresz rosnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erni20133 Zgłoś Napisano 9 Października 2019 (edytowane) Ładnie się prezentuje i zaczyna się dzielić ale wszystko to z góry , widok pod mordkami jest gorszy jest biały .... Zobaczymy co będzie dalej , będę wystawiał zdjęcia co jakiś czas Pierwsze zdjęcie z końca czerwca odrazu po zakupie Drugie po tygodniu u mnie Edytowane 9 Października 2019 przez erni20133 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach