Skocz do zawartości

Historia edycji

Daro73

Daro73

Mógłby mi ktoś logicznie i sensownie wytłumaczyć na jakiej zasadzie usuwane są niezgodnie z regulaminem posty w dziale Targowisko. Otóż KILKA  dni temu wystawiłem ofertę z fotometrem, oferta została ZAAKCEPTOWANA przez moderatora i przez klika dni widniała na forum. Dzisiaj dostaję informację że została USUNIĘTA  z powodu niezgodności z regulaminem, od razu dodaje że nie była edytowana. Po co w dziale Sprzedam jest obowiązkowe podawanie prefiksu (S) Rozumiem że gdyby był wspólny dział  kupię, sprzedam, oddam taki prefiks miałby sens, ale na Boga wchodzę do dziąłu SPRZEDAM, więc czego miałby tam szukać innego ???

Daro73

Daro73

Mógłby mi ktoś logicznie i sensownie wytłumaczyć na jakiej zasadzie usuwane są niezgodnie z regulaminem posty w dziale Targowisko. Otóż KILKA  dni temu wystawiłem ofertę z fotometrem, oferta została ZAAKCEPTOWANA przez moderatora i przez klika dni widniała na forum. Dzisiaj dostaję informację że została USUNIĘTA  z powodu niezgodności z regulaminem, od razu dodaje że nie była edytowana

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.