Skocz do zawartości

Historia edycji

chwialek

chwialek

a zarazem beczka działa jak solidne pudło rezonansowe z przestrzenią powietrzną pod spodem :) pompa ma stać płasko na 4 gumowych stopkach i najlepiej nie dotykać ścianek... przewód też bywa powodem przenoszenia drgań.
Na żywo musisz ocenić co daje dźwięk czy wirnik i pompa czy raczej rezonans przenoszony dalej. Wirnik w pompie też czasem musi się "dotrzeć" "ułożyć" choć w mój jump był cichy od początku. 2 pozostałe egzemplarze jakie na żywo widziałem/słyszałem też były wyjątkowo ciche. Jebao, które miałem wcześniej dawało tak jakby "świst" wody choć też było wśród cichych pomp. Za to różnicę wydajności tej faktycznej widziałem sporą pomiędzy tymi dwoma firmami.

chwialek

chwialek

a zarazem beczka działa jak solidne pudło rezonansowe z przestrzenią powietrzną pod spodem :) pompa ma stać płasko na 4 gumowych stopkach i najlepiej nie dotykać ścianek... przewód też bywa powodem przenoszenia drgań.
Na żywo musisz ocenić co daje dźwięk czy wirnik i pompa czy raczej rezonans przenoszony dalej.

chwialek

chwialek

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.