Skocz do zawartości

Historia edycji

Nik@

Nik@

Trudno coś poradzić, jak nie ma zdjęć ryb. Coś na oku u hepatusa sugeruje jakąś infekcje bakteryjną, ale to może być też zakażenie wtórne. Ryby są osłabione przez nieznany patogen i przez to mogą też łapać dodatkowe infekcje. 

Przyjrzyj się dokładnie, czy nie widać u pozostałego blazna, jakby był obsypany mąka, najlepiej to widać w niebieskim świetle na pletwach. Znam jedna chorobę, która zabija tak szybko, to odinoza, ja raz ja przywleklam z małymi blazenkami. Oby to nie było to. 

Co do anthiasow i chelmona, to są to bardzo delikatne ryby, bardzo wrażliwe na stres. Jednak zgon blazenka i oko hepatusa sugeruje, że dzieje się coś więcej. 

Nik@

Nik@

Trudno coś poradzić, jak nie ma zdjęć ryb. Coś na oku u hepatusa sugeruje jakąś infekcje bakteryjną, ale to może być też zakażenie wtórne. Ryby są osłabione przez nieznany patogen i przez to mogą też łapać dodatkowe infekcje. 

Przyjrzyj się dokładnie, czy nie widać u pozostałego blazna, jakby był obsypany mąka, najlepiej to widać w niebieskim świetle na pletwach. Znam jedna chorobę, która zabija rąk szybko, to odinoza, ja raz ja przywleklam z małymi blazenkami. Oby to nie było to. 

Co do anthiasow i chelmona, to są to bardzo delikatne ryby, bardzo wrażliwe na stres. Jednak zgon blazenka i oko hepatusa sugeruje, że dzieje się coś więcej. 

Nik@

Nik@

Trudno coś poradzić, jak nie widać ryb. Coś na oku u hepatusa sugeruje jakąś infekcje bakteryjną, ale to może być też zakażenie wtórne. Ryby są osłabione przez nieznany patogen i przez to mogą też łapać dodatkowe infekcje. 

Przyjrzyj się dokładnie, czy nie widać u pozostałego blazna, jakby był obsypany mąka, najlepiej to widać w niebieskim świetle na pletwach. Znam jedna chorobę, która zabija rąk szybko, to odinoza, ja raz ja przywleklam z małymi blazenkami. Oby to nie było to. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.