andzior70 Zgłoś Napisano 7 Października 2019 W crazy coral masz za 50 a z Piły daleko nie masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 7 Października 2019 10 minut temu, Seba28 napisał: Za przeproszeniem co za bzdury piszecie. Jaką gwarancję poza słowem daje sprzedawca droższej ryby że miała kwarantannę? Że jest wypływana? Że je mrożonki? Że nie przyniesie żadnej choroby? I że przeżyje?? Daje taką samą gwarancję co sprzedawca tańszej ryby. A że ktoś powie że miała kwarantannę to jak to udowodni? To jest słowo przeciw słowu ludzie. Rozumiem gdyby temat był sprzętu to fakt tu nie oszczędzamy bo jednak są marki sprawdzone, ale ryby? Ja mogę powiedzieć że w piwnicy mam 40ton złota i ta wiadomość jest tak samo wiarygodna że dana ryba miała kwarantannę. No racze ty tutaj wypisujesz bzdury wystarczy odwiedzić trochę sklepów i sam stwierdzisz czy ktoś jest wiarygodny.40 ton złota nie masz więc o 100 % jest bardziej wiarygodna informacja ze sklepu ze ryby miały kwarantannę. Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach