Skocz do zawartości

Historia edycji

Sagerrak1

Sagerrak1

Witam, 

może zachęceni moją fotką podzielicie się efektami u Was. Czy udało Wam się odchodować koralowca powstałego w wyniku rozmnażania płciowego?

U mnie na szybie komina pojawiła się tarczka ok 2mm z jednym polipem. Już byłem o włos od usunięcia Aiptasii... Coś jednak odsunęło mnie od mordu na zwierzęciu. Owa "aiptasia" ma obecnie podstawę w postaci 4mm wypukłej tarczki, 1 większy polip i 4małe okalające. Łapie drobne mrożonki, które wciąga do polipów i wykazuje niezwykłą wolę życia. Niezwykle cieszy mnie spawn właśnie na szybie blisko ścianki bocznej, być może przy odrobinie zapału pozwoli to na prowadzenie jakiejś relacji.

Podejrzanych nie ma wielu, polipy póki co najbardziej przypominają Milkę, ale ta u mnie jest 4cm ogryzkiem. Reszta to pocillopora i 2 seriatopory.

PhotoPictureResizer_191009_212435435_crop_2765x3686.jpg

Sagerrak1

Sagerrak1

Witam, 

może zachęconi moją fotką podzielicie się efektami u Was. Czy udało Wam się odchodować koralowca powstałego w wyniku rozmnażania płciowego?

U mnie na szybie komina pojawiła się tarczka ok 2mm z jednym polipem. Już byłem o włos od usunięcia Aiptasii... Coś jednak odsunęło mnie od mordu na zwierzęciu. Owa "aiptasia" ma obecnie podstawę w postaci 4mm wypukłej tarczki, 1 większy polip i 4małe okalające. Łapie drobne mrożonki, które wciąga do polipów i wykazuje niezwykłą wolę życia. Niezwykle cieszy mnie spawn właśnie na szybie blisko ścianki bocznej, być może przy odrobinie zapału pozwoli to na prowadzenie jakiejś relacji.

Podejrzanych nie ma wielu, polipy póki co najbardziej przypominają Milkę, ale ta u mnie jest 4cm ogryzkiem. Reszta to pocillopora i 2 seriatopory.

PhotoPictureResizer_191009_212435435_crop_2765x3686.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.