Skocz do zawartości

Historia edycji

kubatek27

kubatek27

Godzinę temu, katani napisał:

Cześć.

Twoja skała jest podejrzanie biała jak na akwarium zalane 2 miesiące temu. Jakieś okrzemki i inne glony już na niej powinny rosnąć. Napisz coś więcej jak zakładałeś akwarium i czy robiłeś pierwsze testy. Dawałeś wodę od kogoś albo chociaż z kawałek skały?

Niestety nie miałem od kogo brać skały ani wody więc wszystko było świeże. Ten mały kawałek skały na dole dołożyłem 2-3tyg. temu. Na początku lałem bakterie Seachem Stability tak jak zalecał producent. Testy robiłem na no3 i po4( 4 dni temu) i no3 wyszło 2-3 a po4 prawie zerowe.

kubatek27

kubatek27

26 minut temu, katani napisał:

Cześć.

Twoja skała jest podejrzanie biała jak na akwarium zalane 2 miesiące temu. Jakieś okrzemki i inne glony już na niej powinny rosnąć. Napisz coś więcej jak zakładałeś akwarium i czy robiłeś pierwsze testy. Dawałeś wodę od kogoś albo chociaż z kawałek skały?

Niestety nie miałem od kogo brać skały ani wody więc wszystko było świeże. Ten mały kawałek skały na dole dołożyłem 2-3tyg. temu. Na początku lałem bakterie tak jak zalecał producent. Testy robiłem na no3 i po4( 4 dni temu) i po4 wyszło 2-3 a po4 prawie zerowe.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.