Ja mam 2x xf 350 z kontrolerem iv6 czy jak mu tam. U mnie sprawdzają się świetnie. Na takie duże akwarium będziesz potrzebować 4 albo 6 sztuk. Ja mam ustawione w trybie 2 godziny naprzemiennie pół godziny 1 pół godziny 2. Po 2 godzinach chodzą oba na raz przez godzinę. Ja jestem bardzo zadowolony. Woda mocno się miesza. Na 80% pompy są w stanie poruszać żwirkiem na drugim końcu akwarium. Końcówkę kierunkową mam założoną na tylko 1 z 4 głowic. Jeśli chodzi o awaryjnosc u mnie działają od chyba maja albo marca. Norbi swoją odesłał do serwisu. Jakaś awaria się przydarzyła. Wkurzające były ślimaki turbo make wchodzące w łopatki. Ale już nie mam małych bo babka chrysus i krewetki skutecznie tępią małe ślimaki.
Historia edycji
Ja mam 2x xf 350 z kontrolerem iv6 czytaj mu tam. U mnie sprawdzają się świetnie. Na takie duże akwarium będziesz potrzebować 4 albo 6 sztuk. Ja mam ustawione w trybie 2 godziny naprzemiennie pół godziny 1 pół godziny 2. Po 2 godzinach chodzą oba na raz przez godzinę. Ja jestem bardzo zadowolony. Woda mocno się miesza. Na 80% pompy są w stanie poruszać żwirkiem na drugim końcu akwarium. Końcówkę kierunkową mam założoną na tylko 1 z 4 głowic. Jeśli chodzi o awaryjnosc u mnie działają od chyba maja albo marca. Norbi swoją odesłał do serwisu. Jakaś awaria się przydarzyła. Wkurzające były ślimaki turbo make wchodzące w łopatki. Ale już nie mam małych bo babka chrysus i krewetki skutecznie tępią małe ślimaki.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.