Skocz do zawartości

Historia edycji

Sagerrak1

Sagerrak1

8 minut temu, JerzyB napisał:

Swoje pokazałem ,a Twoje jak wykonane ,że masz głośno ?

Dokładnie tak jak autora tematu i zjadłem na tym zęby, Twój patent z gumoleum na wierzchu to zupełnie co innego. Poza jedną cholernie istotną wadą Twoje jest lepsze, bo wymusza odpowiedni poziom wody do odpowietrzenia w samym durso. 

Ja koledze próbuję doradzić na bliższym niż Twoje doświadczeniu, a Ty pierwszy rzucasz kamieniem. Pokory trochę proszę.

PhotoPictureResizer_191023_210919082_crop_2458x3277.jpg

Na załączonym obrazku widać jak wysoko nad kolanem tak wykonanego durso jest poziom wody. Od tego punktu i wyżej, tego typu konstrukcja jest dopiero cicha. Autor tematu ma ten poziom nieosiągalny bo mu się wodą z akwarium przeleje.

P.S. chyba nieopatrznie zrozumiałeś, że piję do Twojego durso, a nie do durso autora tematu.

Sagerrak1

Sagerrak1

6 minut temu, JerzyB napisał:

Dokładnie tak jak autora tematu i zjadłem na tym zęby, Twój patent z gumoleum na wierzchu to zupełnie co innego. Poza jedną cholernie istotną wadą Twoje jest lepsze, bo wymusza odpowiedni poziom wody do odpowietrzenia w samym durso. 

Ja koledze próbuję doradzić na bliższym niż Twoje doświadczeniu, a Ty pierwszy rzucasz kamieniem. Pokory trochę proszę.

Na załączonym obrazku widać jak wysoko nad kolanem tak wykonanego durso jest poziom wody. Od tego punktu i wyżej, tego typu konstrukcja jest dopiero cicha. Autor tematu ma ten poziom nieosiągalny bo mu się wodą z akwarium przeleje.

Sagerrak1

Sagerrak1

2 minuty temu, JerzyB napisał:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.