Skocz do zawartości

Historia edycji

PiotrMi

PiotrMi

6 godzin temu, MayFly napisał:

ktoś testował? Czy tylko kolejny "sensacyjny" produkt? 

Stosowałem ale w akwarium roślinnym. Wydaje się że spełnia swoją funkcję ale tak szczerze, to nie widziałem różnicy między tym produktem a siporaxem czy matrixem. Prawda też taka, że ja bym się nigdy nie odważył zastosować takiej ilości medium biologicznego jaką zaleca producent. Zawsze dawałem X razy więcej.

Trzeba zwrócić uwagę jaką wersję tego medium wybierasz, bo o ile dobrze pamiętam to są wersje zmieniające pH.

Strukturą to medium przypomina mi trochę cegłę ceramiczną (taką rudą).

PiotrMi

PiotrMi

4 godziny temu, MayFly napisał:

Stosowałem ale w akwarium roślinnym. Wydaje się że spełnia swoją funkcję ale tak szczerze, to nie widziałem różnicy między tym produktem a siporaxem czy matrixem. Prawda też taka, że ja bym się nigdy nie odważył zastosować takiej ilości medium biologicznego jaką zaleca producent. Zawsze dawałem X razy więcej.

Trzeba zwrócić uwagę jaką wersję tego medium wybierasz, bo o ile dobrze pamiętam to są wersję zmieniające pH.

Strukturą to medium przypomina mi trochę cegłę ceramiczną (taką rudą).

PiotrMi

PiotrMi

4 godziny temu, MayFly napisał:

Trzeba zwrócić uwagę jaką wersję tego medium wybierasz, bo o ile dobrze pamiętam to są wersję zmieniające pH.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.