tu polecam świetlówki kupować https://aqua-light.pl/17-swietlowki 2x kupowałem, wkładają je do grubych tekturowych tub bardzo wytrzymałych
17 godzin temu, lukaszra napisał:ja pojde do sadu tylko dlatego, zeby nie bylo tak jak to wszyscy odpuszczaja bo mowia nie mam czasu albo mi szkoda kasy ,,, oczywiscie napisalem juz do nich maila i daje szanse na naprawe tej jak miewam "pomyłki" ,,,,,,, zwrot kasy 100% plus zwrot za wysylke która musze znowu poniesc w zwiazku z ich przekretami ,,,, poczekamy zobaczymy ,,, co nie zmenia faktu ze takie traktowanie klienta ktory kupuje od nich od 2012 roku uwazam za wysoko niestosowne ,,,,
bardzo fajnie ze ktoś nie odpuszcza
19 godzin temu, Raffy14 napisał:Działa? Działa
Nie kumam tylko po co sklep bawi się w fuszerkę w piwnicy. Blau padło, sklep przyjmuje reklamację i przekazuje wadliwy sprzęt prosto do siedziby/serwisu blau. A tu gmerają w pompach i składają je niczym klocki lego i jeszcze myślą, że klient nie pozna. Po co to?
nie wiem może chcieli nowa otrzymać od producenta i sprzedać komu innemu
Do erybki za ta naprawę co koledze zrobiliście to ja u was nie będę kupował wole nawet gdzie indziej przepłacić !!! bo to jest po prostu chamstwo i jawnie pokazujecie ze macie klientów za nic !!!