Ty zartujesz sobie ze mnie czy pracujesz w erybce?? Sprzet jest blau ..chcialem wymiany na org pompe blau lub zwrot gotowki... Odmawiajac na ich propozycje na wymiane na chinczyka... pomimo tego naprawili hahah wsadzajac chinczyka w ktorego zaingerowali w obudowe ..
Wiec nie dosc ze sklamali to jeszcze próbowali mnie oszukac bo pytalem czy wsadza Pan oryginalna i nowa pompe .. tak jest org i dziala
nie sa nawet punktem serwisowym blau ..wiec robia to po cichu...
Zrobili to celowo bo chcieli sobie zaoszczędzić czasu i zapewne problemow z blau..A moze juz z nimi nie wspolpracuja?? Skad mam wiedziec poco dotykają cos co nie jest ich i do tego robia to w druciarski sposob..jakis cel w rym maja skoro sie decyduja na oszustwo i wkladanie chinskich czesci ..a moze ta pompa juz nie podlega reklamacji bo nie jest produkowana i trzeba by kase oddac a tak moze sie uda nie tracic??...zastanawiam sie czy nie wyslac do blau zdjec jak jest naprawiany ich sprzet w polskim sklepie..moze to ich cos nauczy
Za samo takie potraktowanie klienta mozna ich podac do sadu nie mówiąc juz o sposobie naprawy
A dodzwonilem sie bo na maila ktorego kazali napisac nie odpisali..
Wiec nie wymyslaj
Czemu nie wyslalem do blau?? A jest blau w polsce?? Kupilem w erybce tam kazali wyslac to wyslalem ..nie ja chcialem zeby wyslali do blau tylko jak dostal zje...e to odrazu sam to podal jako rozwiazanie
Jak kupowalem w sklepie aquaela to do nich wyslalem to chyba normalne ??
Zawsze sie trafi jakis jeden co widzi swiat inaczej niz pozostali..zycze ci zebys mial identyczna sytuacje