Skocz do zawartości

Historia edycji

lukaszra

lukaszra

ty naprawde jestes z innej planety chyba ,,

tu nie ma bledu ,,, tu jest ewidentna  próba oszustwa ,, powtarzam ci po raz 197 ,,, proponowal chinska nowa pompe mowie nie dziekuje prosze o gotowke ..ok   zalatwie zwrot po czym dzwonie i mowi ze znalazl nowa oryginalna pompe ,,, a wysyla chinska liczac ze tego nie zauwaze ,,, to jaki blad ?? zartujesz sobie ?? tu nie ma bledu tu jest liczenie na to ze ja sie nie zorientuje ,,blad to by byl jkaby mi zamiast czarnej wstawili czerowna ale BLAU a nie chinczyka ,!!! to jest blad , to zgoła inna sytuacja niz blad ,,,to WAŁEK i to jawny ..dlatego nie odpuszcze ,,,

czekac az sklep zalatwi ?? jak by zalatwil sam zgodnie ztym co uzgodnilismy to bym nie pisal ,,, poco mialbym to robic ? a moze mialbym napisac jakby w koncu laskawie wymienili na nowa ??? poco ?? niech ludzie wiedza jak sie traktuje klientów 

lukaszra

lukaszra

tu nie ma bledu ,,, tu jest ewidentna  próba oszustwa ,, powtarzam ci po raz 197 ,,, proponowal chinska nowa pompe mowie nie dziekuje prosze o gotowke ..ok   zalatwie zwrot po czym dzwonie i mowi ze znalazl nowa oryginalna pompe ,,, a wysyla chinska liczac ze tego nie zauwaze ,,, to jaki blad ?? zartujesz sobie ?? tu nie ma bledu tu jest liczenia na to ze ja sie nie zorientuje ,,blad to by byl jkaby mi zamiast czarnej wstawili czerowna ale BLAU a nie chinczyka ,!!! to jest blad , to zgoła inna sytuacja niz blad ,,,to WAŁEK i to jawny ..dlatego nie odpuszcze ,,,

czekac az sklep zalatwi ?? jak by zalatwil sam zgodnie ztym co uzgodnilismy to bym nie pisal ,,, poco mialbym to robic ? a moze mialbym napisac jakby w koncu laskawie wymienili na nowa ??? poco ?? niech ludzie wiedza jak sie traktuje klientów 

lukaszra

lukaszra

tu nie ma bledu ,,, tu jest ewidentna  próba oszustwa ,, powtarzam ci po raz 197 ,,, proponowal chinska nowa pompe mowie nie dziekuje prosze o gotowke ..ok   zalatwie zwrot po czym dzwonie i mowi ze znalazl nowa oryginalna pompe ,,, a wysyla chinska liczac ze tego nie zauwaze ,,, to jaki blad ?? zartujesz sobie ?? tu nie ma bledu tu jest liczenia na to ze ja sie nie zorientuje ,,blad to by byl jkaby mi zamiast czarnej wstawili czerowna ale BLAU a nie chinczyka ,!!! to jest blad , to zgoła inna sytuacja niz blad ,,,to WAŁEK i to jawny ..dlatego nie odpuszcze ,,,

czekac az sklep zalatwi jak by zalatwil sam zgodnie ztym co uzgodnilismy to bym nie pisal ,,, poco mialbym to robi ? a moze mialbym napisac jakby w koncu laskawie wymienili na nowa ??? poco ?? niech ludzie wiedza jak sie traktuje klientów 

lukaszra

lukaszra

tu nie ma bledu ,,, tu jest ewidentna  próba oszustwa ,, powtarzam ci po raz 197 ,,, proponowal chinska nowa pompe mowie nie dziekuje prosze o gotowke ..ok   zalatwie zwrot po czym dzwonie i mowi ze znalazl nowa oryginalna pompe ,,, a wysyla chinska liczac ze tego nie zauwaze ,,, to jaki blad ?? zartujesz sobie ?? tu nie ma bledu tu jest liczenia na to ze ja sie nie zorientuje ,,, to zgoła inna sytuacja niz blad ,,,to WAŁEK i to jawny ..dlatego nie odpuszcze ,,,

czekac az sklep zalatwi jak by zalatwil sam zgodnie ztym co uzgodnilismy to bym nie pisal ,,, poco mialbym to robi ? a moze mialbym napisac jakby w koncu laskawie wymienili na nowa ??? poco ?? niech ludzie wiedza jak sie traktuje klientów 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.