Skocz do zawartości

Historia edycji

Artur Tokajuk

Artur Tokajuk

Osobiście jestem tego zdania, że  Kolega ma pojęcie o Akwarium i zrobił co tylko się dało. Skała zapewne oddawała do wody różne świństwa, przez co ta woda jest taka mętna. Na moje oko wygląda to wszystko rudo i krzemianowo. Prędzej zlikwidowałbym akwarium niż miał pchać skałę wykonaną z betonu, którą można sobie wykonać samemu:) Żadna skała syntetyczna nie osiągnie takiej porowatości jak szkielet koralowca. Oczywiście możemy asekurować się siporaxem i toną sprzętu. Tak czy siak skała syntetyczna nie ma takiej porowatości, a zarazem 0 form życia, które jednak robią robotę odnośnie filtracji wody. 

Nikogo nie chce urazić i wiem, że się da zrobić na skale syntetycznej piękny zbiornik, jeśli dowali się do zaplecza. Dla mnie po prostu martwe akwarium z betonem wewnątrz i ta świadomość nie jest przyjemna. 

Artur Tokajuk

Artur Tokajuk

Osobiście jestem tego zdania, że  Kolega ma pojęcie o Akwarium i zrobił co tylko się dało. Skała zapewne oddawała do wody różne świństwa, przez co ta woda jest taka mętna. Na moje oko wygląda to wszystko rudo i krzemianowo. Prędzej zlikwidowałbym akwarium niż miał pchać skałę wykonaną z betonu, którą można sobie wykonać samemu:) Żadna skała syntetyczna nie osiągnie takiej porowatości jak szkielet koralowca. Oczywiście możemy asekurować się siporaxem i toną sprzętu. Tak czy siak skała syntetyczna nie ma takiej porowatości a zarazem 0 form życia które jednak robią robotę odnośnie filtracji wody. 

Nikogo nie chce urazić i wiem, że się da zrobić na skale syntetycznej piękny zbiornik, jeśli dowali się do zaplecza. Dla mnie po prostu martwe akwarium z betonem wewnątrz i ta świadomość nie jest przyjemna. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.