Skocz do zawartości

Historia edycji

Nik@

Nik@

Dendro widziałam, nieduzo, ale pieknie napompowane. Widziałam chyba też Tubki na skałach, ale nie jestem pewna, bo nurkowalam tylko w dzień i były zwiniete. 

Poza tym jakieś acropory, sinularie, xeni dużo, wielkie talerzowki, ogromne ilości millepory, ukwialy z blazenkami. Bardziej przyglądałam się rybom, niż koralowcom, bo one nie wyglądają w świetle dziennym tak pięknie, jak w akwarium. 

Nie widziałam natomiast żadnych zoa, acan, caulastrea, blastomussa. Może gdzieś były, gdzie akurat nie zagladalam, choć jak pokazywałam fotki tych korali naszym egipskim przewodnikom nurkowym, to mówili, że takich koralowców nie widzieli. 

Nik@

Nik@

Dendro widziałam, nieduzo, ale po ad nie napompowana. Widziałam chyba też Tubki na skałach, ale nie jestem pewna, bo nurkowalam tylko w dzień i były zwiniete. 

Poza tym jakieś acropory, sinularie, xeni dużo, wielkie talerzowki, ogromne ilości millepory, ukwialy z blazenkami. Bardziej przyglądałam się rybom, niż koralowcom, bo one nie wyglądają w świetle dziennym tak pięknie, jak w akwarium. 

Nie widziałam natomiast żadnych zoa, acan, caulastrea, blastomussa. Może gdzieś były, gdzie akurat nie zagladalam, choć jak pokazywałam fotki tych korali naszym egipskim przewodnikom nurkowym, to mówili, że takich koralowców nie widzieli. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.