Skocz do zawartości

Historia edycji

waldek123blau

waldek123blau

U mnie żona zadecydowała o tle 3d - dla niej estetyka jest b. ważna. Dzięki temu nie muszę się tylną szybą zajmować - żona czyści raz na tydzień i jak do tej pory nie narzeka! Miała kilka lat temu problemy ze zdrowiem z inhalatorem się nie rozstawała! Lekarz wysyłał ją do sanatoriów nad morzem i w końcu poradził abyśmy założyli akwarium morskie - od tej pory żona jest zdrowa a inhalatora nie używa - jest wdzięczna i nie marudzi jak trzeba szybę poczyścić!

waldek123blau

waldek123blau

U mnie żona zadecydowała o tle 3d - dla niej estetyka jest b. ważna. Dzięki temu nie muszę się tylną szybą zajmować - żona czyści raz na tydzień i jak do tej pory nie narzeka! Miała kilka lat temu problemy ze zdrowiem z inhalatorem się nie rozstawała! Lekarz wysyłał ją do sanatoriów nad morzem i w końcu poradził abyśmy założyli akwarium morskie - od tej pory żona jest zdrowa a inhalatora nie używa - jest wdzięczna i nie marudzi jak trzeba szybę poczaścić!

waldek123blau

waldek123blau

U mnie żona zadecydowała o tle 3d - dla nie estetyka jest b. ważna. Dzięki temu nie muszę się tylną szybą zajmować - żona czyści raz na tydzień i jak do tej pory nie narzeka! Miała kilka lat temu problemy ze zdrowiem z inhalatorem się nie rozstawała! Lekarz wysyłał ją do sanatoriów nad morzem i w końcu poradził abyśmy założyli akwarium morskie - od tej pory żona jest zdrowa a inhalatora nie używa - jest wdzięczna i nie marudzi jak trzeba szybę poczaścić!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.